IP-TELEFONIE

JEDNOSTAVNO DO IP TELEFONIJE

Provjerimo lokaciju i raspoloživost telekomunikacijske infrastrukture na lokaciji.
Besplatno analiziramo trenutne troškove fiksne telefonije i izračunamo uštedu.
Analiziramo postojeće sustave i računalnu mrežu u tvrtki.
Pripremimo ugovor i zahtjeve za prijenos telefonskih brojeva.
Obavimo instalaciju i izvedemo prijenos brojeva. Komunikacija korisnika tijekom prijenosa brojeva nije ometana.
Usluga je namijenjena poslovnim korisnicima koji žele cjelovito rješenje poslovnih telekomunikacija i uštedu pri uslugama telefonije. IP telefonija je rješenje i za sve one koji žele prijeći na tehnološko napredna rješenja i poslovati u punom opsegu.

NAPREDNIJA TEHNOLOGIJA, NIŽI TROŠKOVI

Poslovni sustav IP telefonije s naprednim funkcijama omogućava niže troškove u usporedbi s klasičnom telefonijom, besplatne pozive među poslovnim jedinicama tvrtke kod kuće i u inozemstvu, besplatnu instalaciju, edukaciju i održavanje od strane našeg iskusnog tima te potpunu integraciju telefona, računalne okoline i interneta.

TELEKOMUNIKACIJSKA OPREMA I DODATCI

Razumijemo vašu potrebu za učinkovitošću i optimizacijom radne opreme, stoga vam nudimo raznoliku paletu telekomunikacijske opreme i dodataka koji će vam pri vašem radu biti od nezamjenjive pomoći.

IP TELEFONSKA CENTRALA

Poslovna IP telefonska centrala radi na samostalnom ili virtualnom poslužitelju te u cijelosti zamjenjuje tradicionalne analogne i ISDN telefonske centrale. IP telefonska centrala odlično je rješenje za suvremene telekomunikacijske potrebe poslovne okoline. Omogućuje integraciju s informacijskim rješenjima kao što su MS Outlook, CRM, ERP, namjenske aplikacije... Temelji na standardu SIP, podupire SIP kompatibilne uređaje, jednostavna je za upravljanje te kompatibilna s analognim i ISDN sustavima.

IP FAKS - POSLOVANJE BEZ PAPIRA

Omogućuje korisnicima primanje faks poruka unutar elektronske pošte bez uporabe faks uređaja. Osim toga, omogućuje slanje faks poruka izravno s vašeg računala na faks primatelja. Uporaba ove usluge učinkovita je i posve jednostavna. U usporedbi s klasičnim načinom faksiranja donosi brojne prednosti.

RJEŠENJE ZA ALARME - IP/GSM SUČELJE

IP/GSM sučelje je odgovarajuće rješenje za alarmne sustave. Omogućuje nesmetani rad i zaštitu vaše poslovne jedinice, čak i u slučaju nestanka interneta ili struje.

BESPLATNI, PREMIJSKI I MEĐUNARODNI TELEFONSKI BROJEVI

Razumijemo vašu potrebu za učinkovitošću i optimizacijom radne opreme, stoga vam nudimo raznoliku paletu telekomunikacijske opreme i dodataka koji će vam pri vašem radu biti od nezamjenjive pomoći.

BESPLATNI BROJ 080

Omogućuje vam besplatne dolazne pozive iz bilo koje mreže fiksne ili mobilne telefonije u Sloveniji. Pozive na besplatni broj možete primati putem interaktivnog izbornika ili neposredno na svoj telefon ili telefonsku centralu. Troškove prometa krije vaša tvrtka.

PREMIJSKI BROJ

Cijena poziva na premijski broj 090 viša je od cijene poziva na običan telefonski broj, a veći udio dobiva pružatelj sadržaja. Premijski broj omogućava istodobno primanje više poziva s kojima upravlja administrator te ih raspoređuje preko internetskog portala. Pozive na premijski broj moguće je jednostavno usmjeriti i na interaktivne izbornike.

MEĐUNARODNI BROJEVI

MegaTel vam može osigurati lokalni telefonski broj za više od 60 država i više tisuća lokacija. Osiguravamo vam posredovanje poziva na vašu centralu, obični telefon, mobilni telefon ili bilo koji drugi uređaj.

Upute za uporabu

Siemens Gigaset C610IP

Siemens Gigaset C610IP

Grandstream GXP14xx

Grandstream GXP14xx

Polycom SPIP 321, 331

Polycom SPIP 321, 331

Polycom SPIP 650

Polycom SPIP 650

RTX 8630 IP DECT

RTX 8630 IP DECT