Prezentacija tvrtke MegaTel d.o.o.

Tvrtka MegaTel d.o.o. operater je IP i mobilne telefonije, pružatelj pristupa internetu, cjelovitih rješenja računalstva u oblaku i naprednih rješenja programa lojalnosti. Tvrtka se opredijelila za osiguravanje vrhunskih telekomunikacijskih i informacijskih rješenja za poslovne korisnike.

OD 2002 GODINE

Tvrtka je osnovana 2002. Pojedinačni uredi nalaze se u različitim zemljama EU i Aziji.

KARIJERNI RAZVOJ

MegaTel redovno zapošljava prije svega visokokvalificirane radnike koji se uz neprestane dodatne edukacije dodatno specijaliziraju i brinu za veću učinkovitost te kvalitetu usluga. Edukacija zaposlenika središnji je sastavni dio programa karijernog razvoja koji se u tvrtki sistemski i uspješno provodi već niz godina.

TEHNOLOGIJE

Razvoj novih tehnologija odvija se iznimno brzo. Zahtjeva neprestano prilagođavanje novim izazovima na tržištu i iznadprosječna ulaganja u razvoj, istraživanja i obrazovanje. Iskustvo koje MegaTel ima s uvođenjem suvremenih rješenja u informatici i telekomunikacijama omogućuje odlično razumijevanje brige naručitelja za optimizaciju poslovnih procesa te smanjenje operativnih troškova i zahtjeva za vraćanje investicijskih troškova.

ZAŠTO MEGATEL?

Tvrtku odlikuju inovativan pristup, cjelovita rješenja i brzo uvođenje stručnih noviteta na danom području. Tome uvelike pridonosi vlastiti razvoj, tijesna povezanost s obrazovnim i istraživačkim institucijama te učinkovita organizacijska kultura tvrtke.