UVJETI UPORABE

1. Uvod

Internetska stranica MegaTel je u svrhu ove pravne obavijesti pojam koji obuhvaća sve stranice na adresi https://www.megatel.hr. Autorska djela koja su na bilo koji način uključena u internetsku stranicu (npr. sadržaji, članci, slikovni materijal i sl.) zaštićena su autorskim pravima.

Sva prava pridržana. Sadržaje na internetskoj stranici korisnik more upotrebljavati sadržaje isključivo u osobne, dakle nekomercijalne svrhe. Svaki drugi oblik uporabe sadržaja internetske stranice (npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje...) u komercijalne svrhe je zabranjen.

2. Ograničenje odgovornosti

Tvrtka MegaTel trudit će se da podaci na internetskoj stranici budu pravilni i ažurni te da će djelovanje internetske stranice biti nesmetano, no MegaTel niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je surađivala u izradi internetske stranice ili još sudjeluje u nadogradnjama i ažuriranjima internetske stranice ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja bi korisniku mogla nastati zbog uporabe internetske stranice ili nemogućnosti njezine uporabe.

MegaTel može u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti promijeniti internetsku stranicu.

3. Zaštita podataka

Svi podaci koje MegaTel prikupi na bilo koji način putem internetske stranice namijenjeni su isključivo za internu uporabu od strane MegaTel te će biti zaštićeni u skladu s važećim propisima.

4. Zaštita autorskih prava

Ova internetska stranica isključivo je vlasništvo tvrtke MegaTel d.o.o., stoga je bilo kakva zlouporaba podataka, slika, teksta i drugih podataka koji su dio ovog internetskog mjesta strogo zabranjena. Svako reproduciranje, distribuiranje, stavljanje na raspolaganje javnosti, davanje u najam ili obrađivanje sadržaja internetske stranice https://www.megatel.hr dopušteno je isključivo s prethodnim dopuštenjem tvrtke MegaTel d.o.o. Sažimanje sadržaja internetske stranice bez znanja tvrtke MegaTel d.o.o. nije dopušteno.

5. Vanjske poveznice

Dio našeg internetskog mjesta predstavljaju i poveznice na internetske stranice koje nisu dio našeg mjesta. Ne odgovaramo za sadržaj koji se nalazi na tim stranicama.

6. Izmjena uvjeta

MegaTel d.o.o. zadržava pravo na izmjenu uvjeta uporabe internetskog mjesta bez prethodnog upozorenja. Promjene počinju važiti s trenutkom njihove objave. Zbog ovih prava vas molimo da pri svakom posjetu našem internetskom mjestu pozorno pročitate pravila uporabe i uvjete.

7. Izvansudsko rješavanje potrošačkih sporova

MegaTel ne priznaje nadležnost ni jednog izvođača izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova.

Zagreb, 05.12.2018